Tuesday, October 2nd, 2012

Begoña Prats and Mar de Color Rosa Blog

 

 

Begoña Prats is a jeweler and friend of mine as well a colleague in the Joyas Sensacionales collective. For more than seven months, she has been collaborating in my search for information to be posted on this blog, I adore working with her and this past summer, when I had some difficulties, her persistence encouraged me to continue. Today she starts writing her own post dedicated to the jeweler Edu Tarín, which I hope will be just the first of more posts she will write soon.  I will publish all of them under the category “Posts by Begoña Prats” so you can find them very quickly. I’m really happy to have her collaboration.  Thank you very much Begoña!

Older posts from this jeweler.

 

La Begoña Prats és una joiera i amiga a més de ser companya del grup Joyas Sensacionales. Fa més de set mesos que col·labora amb mi cercant informació per publicar en aquest blog. És fantàstic treballar amb ella i aquest estiu passat, quan vaig tenir algunes dificultats, la seva persistència em va animar a continuar. Avui comença a escriure el seu propi post dedicat al joier Edu Tarín, espero que sigui el primer de molts altres que anirem veient aviat. Els seus posts el publicaré dins la categoria “Posts by Begoña Prats” i així els podreu trobar ràpidament. Estic molt contenta de comptar amb la seva col·laboració. Moltes gràcies Begoña!

Posts anteriors d’aquesta joiera.

 


Leave a Reply

*