Friday, March 2nd, 2012

“Homenatge a Tomàs Palos” Exhibition in Tarragona

 

 

 

This is an exhibition in homage to jeweler Tomàs Palos who has been working for 35 years as a jewelry teacher at the Escola D’art i Disseny de la Diputació in Tarragona (Spain).  The exhibition runs until March 25th at Palau de la Diputació in Tarragona.

 

Aquesta és una exposició en homenatge a Tomàs Palos pels seus 35 anys de treball com a professor de joieria a l’Escola D’art i Disseny de la Diputació de Tarragona.  L’exposcició es podrà veure fins el 25 de març al Palau de la Diputació a Tarragona.

 

Participating artists / Artistes que hi participen:

Antoni Alcàsser, Núria Anguren, Carlos Aragón, Eugènia Arnavat, Marta Arrufat, Irene Artés, M. Rosa Barberà, Imma Batalla, Anna Bertran, Joan Blàzquez, Mireia Bonastre, Guillem Borràs, Jordi Borràs, Roger Borràs, Anna Bota, Mireia Calaf, Jesús Calderón, Àlvar Calvet, Teresa Capella, Robert Carracedo, Irene Carrera, Inés Carreras,Walter Chen, Carles Codina, Júlia Compte, Ma José Cuéllar, Ferran Domènech, Ricard Domingo, Albert Esteller, Carles Fargas, Núria Farré, Noemí Foguet, Marc Fontanet, Christian García, Emilia García, Manel Garcia Ramiro, Ignasi Garreta, Laia Gatell, Imma Gibert, Rafel Gil, Glòria Giménez, Judit Gutiérrez, Elena Iguacel, Enric Isern, María Jiménez, Kepa Karmona, Maria Lanau, Hans Leicht, Antonio Luque, Mireia Magre, Toni Martí, Sílvia Martínez, Sergi Miró, Damià Mulet, Fàtima Naranjo, Anita Neshkova, Anabel Ortega, Íngrid Palos, Antoni Pascual, Carlos Pastor, Sandra Pozo, Ramon Puig Cuyàs, Anna Rafecas, Núria Rafí, Cristina Reig, Núria L. Ribalta, Lorena Romero, Sonia Ruiz de Arkaute, Estela Sáez, Mar Sánchez, Mar Sánchez Mena, Esther Serrahima, Joan Serramià, Sònia Serrano, Ferran Solé Pons, Francesc Solé, Eduardo Tarín, Noemí Torrens, Gerard Valls, Coral Vicent, Andreu Vilasís, Òscar Vives, Svetlana Voevodina, Sílvia Walz.

 


One Response to ““Homenatge a Tomàs Palos” Exhibition in Tarragona”

  1. Martina says:

    Very inspiring pieces!

Leave a Reply

*