Friday, February 24th, 2012

“Spain’s Jewelry Hotspot — The Massana School in Barcelona”, online exhibition on Crafthaus

 

I’m really excited to invite you to explore “Spain’s Jewelry Hotspot — The Massana School in Barcelona,” an on-line exhibition that you can visit until March 23th on Crafthaus. Many thanks to Brigitte Martin, Editor of Crafthaus, who engouraged me to organize the exhibit, many thanks to jewelers and teachers Ramon Puig Cuyàs and Silvia Walz for their help, and of course many thanks to all the participants who made the exhibition possible. It’s an enormous honor for me to present jewelry from the Department of the Escola Massana, one of the best jewelry schools in Spain.

 

Estic molt contenta de convidar-vos a visitar ”Spain’s Jewelry Hotspot — The Massana School in Barcelona“, una exposició online que es podrà veure a Crafthaus fins el dia 23 de març. Moltes gràcies a la Brigitte Martin, editora de Crafthaus, qui em va animar a organitzar l’exposició, moltes gràcies al joiers i professors Ramon Puig Cuyàs i Silvia Walz per la seva ajuda i, naturalment, moltes gràcies a tots els que hi participen perquè l’han fet possible. És un gran honor presentar aquestes joies relacionades amb el Departament de Joieria de l’Escola Massana, una de les millors escoles d’Espanya.

 

Students / Estudiants:

Aline Berdichevsky, Ignasi Cavaller, Trinidad Contreras, Patricia Domingues, Carolina Gimeno, Carolina Hornauer, Dalia Jurado, Maria Lóbez, Laura Martínez García, Carolina Martínez Linares, Rosa Nogués Freixas, Auba Pont, Begoña Prats, Gastón Rois, Maria Saura Estruch, Alejandra Solar.

 

Teachers / Professors:

Carmen Amador, Stéphanie Barbié, Marta Boan, Pilar Cotter, Judy McCaig, Josep Carles Pérez, Elisabet Puig, Ramon Puig Cuyàs, Tensi Solsona, Úrsula Viñolas, Silvia Walz.


Leave a Reply

*