Wednesday, January 25th, 2012

Exhibition by Enric Majoral at Dieu, Moviment Creatiu

 

 

 

 

 

 

 

«Amb el temps he anat refermant-me en una forma de treballar bàsicament intuïtiva que es fonamenta en un diàleg directe, quasi físic, amb els materials i eines. Mai començo una peça o una col·lecció amb una idea prèviament concebuda… Començo jugant amb els materials, manipulant-los, observant el seu comportament, fins que, d’una manera impensada, alguna propietat de la matèria em suggereix una imatge.»

Del llibre, “Enric Majoral, dibuixos i joies”, 2a Edició, Majoral 2011

 

 

Bronzes. Vasos de plata i pintura

 

Calder. Collar de plata oxidada

 

Capalletes. Penjolls de plata i or

 

Coconet. Collar de plata i or

 

Joies de sorra. Braçalet d’or

 

In November 2011, jewelers Ana Toledo and Jordi Sànchez (Tasmania) and graphic designer Pitu Gómez (Artefacto) created “Dieu, Moviment Creatiu,” a space for artistic creation, art exhibition, and sale of art in Granollers, a city near Barcelona.

Next Friday January 27th is the opening of the exhibition by  Enric Majoral at this new space showing his most personal work inspired mainly by the beauty of the Island of Formentera.  From the very beginning, he has been experimenting with different materials and creating very special jewels. Enric Majoral, self-taught throughout his career, is one of the most influential jewelers who has created an important brand of contemporary jewelry. I’m really honored to have Enric Majoral as a sponsor of this blog.

Older posts about Enric Majoral.

 

Al Novembre del 2011 els joiers Ana Toledo i Jordi Sànchez (Tasmania) i el dissenyador gràfic Pitu Gómez (Artefacto) van crear “Dieu, Moviment Creatiu“, un espai per a la creació artística, exhibició i venda d’art a Granollers (Barcelona).

El proper divendres 27 de gener en aquest nou espai s’inaugura  l’exposició de l’Enric Majoral, on es podran veure peces del seu treball més personal, moltes d’elles han estat inspirades en la bellesa de l’illa de Formentera. Des dels seus inicis ha experimentat amb diferents materials fent joies molt originals. L’Enric Majoral, de formació autodidacta, és un dels autors més influents al nostre país i ha creat una important marca de joieria contemporània. Em sento orgullosa de tenir l’Enric Majoral com sponsor d’aquest blog.

Posts anteriors sobre Enric Majoral.

 


2 Responses to “Exhibition by Enric Majoral at Dieu, Moviment Creatiu”

  1. Martina says:

    Very beautiful surfaces!!!

  2. Nubia says:

    Hi Montserrat!
    He is one of my favorite artist! he is such an inspiration, love his work!
    Nubia

Leave a Reply

*