Thursday, November 17th, 2011

Majoral Sponsorship of mardecoLorrosa.com Contemporary Jewelry Blog

For the last month, Majoral has been sponsoring this blog.  I’m sure you have seen the banner on the right side. I want to express my gratitude to this important jewelry brand since during these difficult economic times, especially in our country, their trust in my project helps me as does their support.
Thank you very much, I hope our collaboration will be long-lasting.
Older posts about Majoral.

Avui fa un mes que Majoral va començar a sponsoritzar a quest blog, n’estic segura que ja haureu vist el banner al costat dret. Vull expressar la meva gratitud a aquesta important marca de joieria perquè malgrat aquests temps d’economia difícil que estem passant, especialment al nostres país, ells han confiat en el meu projecte i m’ajuden amb el seu suport.
Moltes gràcies i espero que la col·laboració sigui de llarga durada.
Posts anteriors sobre Majoral.

 This is a jewel from Drac, one of the recent collections by Roc Majoral and Abril Ribera. You can find more information on Majoral’s website.Aquesta és una joia de la col·lecció Drac, una de les darreres col·leeccions d’en Roc Majoral i l’Abril Ribera. Trobareu toata la informació al web de Majoral.

 


Leave a Reply

*