Thursday, September 29th, 2011

EspaiJoia

 
From tomorrow until October 2nd you can visit EspaiJoia, a new jewelry fair in Barcelona.
Des de demà fins el 2 d’octubre es pot visitar EspaiJoia, una nova fira de joieria a Barcelona.
Exhibitos list / Llista d’expositors:
AG ARGENT Basic, ALBERT PONS JOIERS, ALMACENES BUSTINZA, AQUAFORTE, ANTONI FARRÉ, ARDENTIA, ARGÉ JOIES, ARGENBAR, ATELIER FERRAN IGLESIAS, CAPDEVILA JOIERS, CAVIAR INVESTMENT, CLAUDIO FACCIN, CUNILL ORFEBRES, DISTOR, ELISENDA DE HARO, ELISENDA SANTACREU, ESTHER MARTÍN, FILOR SPORT, GEMAS IMPORT-EXPORT, GEMMA LÓPEZ, GIMENO HERMANOS, GOLD SPAIN, GOURMET LEÓN, GRAN ANYADA. VINS I CAVES PER ALS AMICS, GRUPO DÚPLEX, IMMA GIBERT, J i G RODAS, J.M.ANGUITA, JOAN BERTROLI MOTA, JOAN TREMOLEDA, JOCLAC SILVER, JORDI GALAND, JULIO BERENGUER –M&M GERMANY, KORCZYNSKI, LECARRE, LIMPJOY, MANUEL CUELLAR JOYAS, MAR CUCURELLA, MATÈRIA, MERINA, MIQUEL SARDÀ, MONTSERRAT GUARDIOLA, NEXO EDICIONES, NEREA AIXÀS, NÚRIA ALVAREZ DE LARA, NÚRIA DEYÀ, ORIOL JOIERS, PB SEGURIDAD, PLATA CERO, RAMÍREZ  JOIES, RAY TECHNO, RHINOGOLD, ROSA TEJADA JOIES, RODOLFO SERVAN, SANDRA COLLECTION, SANTI CAPÓ, SANTI VILA, SARA CASTELLS, SERVIJOY, TASS JOIES, TWO S, URÓ JOIERS, ZANGARA.

2 Responses to “EspaiJoia”

  1. marchi says:

    Hi Montserrat. I hope you are doing well!!

  2. montserrat lacomba says:

    Hi Marchi! Thank you! I'm finishing my work in Formentera for this summer and preparing new pieces for next winter on Etsy.
    I like your blanket scarf!
    Hugs

Leave a Reply

*