Monday, September 12th, 2011

Festa ENJOIA’T, Premi de Joieria Contemporània 2011

ENJOIA’T, Prize for Contemporary Jewelry Making, is a unique event within the sector, which has been rewarding the most outstanding proposals within the field of jewelry making for professionals as well as students.
However, ENJOIA’T is not just a prize, and you will not find just jewelry. ENJOIA’T is much more than all this, since it is also a celebration of creativity, an indispensable meeting point for professionals in the sector, and a platform from which to show the public your creative project.
In fact, ENJOAI’T rewards originality, technical quality, conceptual richness and transgression in the field of jewelry making so much as to question its own limits.
Date: 15 september 2011
Time: 20.00 h
Place: FAD, (Pl. dels Àngels, 5-6, Barcelona)
Entry: free

L’ENJOIA’T és un esdeveniment únic dins del sector que, des de fa 17 anys, premia les propostes més destacades del camp de la joieria, tant de professionals com d’estudiants.
Però l’ENJOIA’T no és tan sols un premi i no hi veuràs simplement joieria. L’ENJOIA’T és molt més que tot això, ja que, a més a més, és una festa a la creativitat i és un punt de trobada indispensable entre professionals del sector i públic interessat.
En definitiva, l’ENJOIA’T premia l’originalitat, la qualitat tècnica, la riquesa conceptual i la transgressió en el camp de la joieria, fins al punt de qüestionar-se els seus propis límits.
Dijous 15 de setembre, 20h
FAD – Plaça dels Àngels 5-6 (Auditori)
Entrada lliure

Artists selected / Artistes seleccionats:
Professionals: Luís Acosta, Maria Cristina Bellucci, Míriam Camarillas, Anna Puig, Andrea Velázquez, Iris Weyer i Misun Won.
Students / Estudiants: Jordi Aparicio Manchado, Anaïs Beard, Marta S. Blanco, Margarita Brustenga, Júlia Castro, Hyunjung Cho, Kumiko Kuwabara, Francine Oeyen, Marta Roca, Maria Liliana Ruiz, Sonia Salguero, Chiara Scarpitti i Adrianna Wallis.


Leave a Reply

*