Tuesday, May 17th, 2011

Laura GC and her online shop in the Artesanio website

Last week, Laura GC opened her online shop at Artesanio, a new Spanish website that promotes and allows you to buy or sell handmade crafts and designs. In addition, on Artesanio’s blog you can discover the work of different makers, read tutorials and learn lots of other interesting information. Good luck Laura!
Older post from this jeweler.

Laura GC va obrir la setmana passada la seva botiga online a Artesanio, un nou web per promoure l’artesania i on es pot vendre i comprar coses fetes a mà. A més, al blog d’Artesanio podeu descobrir el treball de diferents artesans, llegir tutorials i aprendre un munt d’altres coses. Bona sort Laura!
Post anterior d’aquesta joiera.


2 Responses to “Laura GC and her online shop in the Artesanio website”

  1. Laura Gc says:

    Esta genial :) Muchísimas gracias!!

  2. montserrat lacomba says:

    Gracias a tí Laura por tu magnífico trabajo!

Leave a Reply

*