Wednesday, February 9th, 2011

Spoons

By Rosa Nogués Freixas

Simone ten Hompel
Gesine Hackenberg
Vanessa Dressen
Gesine Hackenberg
Tanja Friedrich
David Clarke
It is interesting to see how different artists have their peculiar ways of expressing or intervening with the same object. Here is an example, with artists who work in unique and suggestive ways with a common element, the spoon.
They recreate their versions of this instrument, whatever its material, shape, color… to reinvent this utensil of our everyday lives.  It can be a primary and personal tool that accompanies us throughout our lives, feminine, warm, with soft shapes: a jewel with its own life.
És interessant veure com diferents artistes tenen la seva manera peculiar d’expresar-se o intervenir davant un mateix objecte, aquí en tenim un exemple  que treballen de maneres tan singulars com suggerents amb un element comú, la cullera.
Tots ells recreen la seva versió d’aquest utensili, sigui quin sigui el material, la forma, el color per a reinventar aquest element tan quotidià com nostre. Una eina tan propera i primaria que ens acompanya al llarg de la nostra vida. Un estri  femení, càlid i de formes suaus:  una joia amb vida pròpia.

3 Responses to “Spoons”

 1. masaoms says:

  Un post super xulo!!! Hem tingut telepatia, jo tenia un post sobre coberts preparat des de feia dies!! Molt xula la selecció!!

 2. EL TRÉBOL DE 4 says:

  Una selecció de peces molt curiosa, tant la teva com la de la Marta són molt originals.

 3. montserrat lacomba says:

  M'alegra moltíssim que el primer post de la Rosa tingui tan bona rebuda.
  Moltes gràcies!

Leave a Reply

*