Tuesday, February 8th, 2011

Fátima Tocornal

Fátima Tocornal is an artist with a long career.  Drawing, engraving, painting, sculpture and video are among the techniques she uses for expression and her work is full of feelings that emerge through a poetic and intimate language. With jewelry, she has found one more way to communicate.  From the start, she has been a member of the Joyas Sensacionales group coordinated by Silvia Walz.

La Fátima Tocornal és una artista amb una llarga trajectòria. El dibuix, el gravat, la pintura, l’escultura i el vídeo són tècniques que utilitza per expressar-se; la seva obra és  farcida de sentiments que afloren a través d’un llenguatge poètic i intimista. En la joieria ha trobat un mitjà més per comunicar i des dels seus inicis forma part del grup Joyas Sensacionales coordinat per la Silvia Walz.

Leave a Reply

*