Saturday, June 26th, 2010

Gustavo Fernández Molinari

Gustavo Fernández Molinari (“Pitu” as we know him in Formentera) is an Argentinian artisan who has lived on the island since 2006. I like his work most when he creates pieces with volume and when he enjoys constructing small sculptures where line dominates.

Throughout the summer, every Wednesday and Sunday, you can find us with many other artisans at La Mola Artisanal Market in Formentera.

En Gustavo Fernández Molinari, “Pitu” tal com el coneixem a Formentera, és un artesà argentí que viu a l’illa des del 2006. El que més m’agrada de la seva feina és quan treballa les peces amb volum i es recrea construint petites escultures on predomina la línia.

Durant tot l’estiu, cada dimecres i diumenge, ens podeu trobar junt amb molts altres artesans al Mercat Artesanal de La Mola a Formentera.


Leave a Reply

*