Wednesday, June 16th, 2010

Joyas Sensacionales: "Allò perdut / allò trobat" at Els Tresors de la Barca

We invite you on Friday June 18th at 8 pm to the exhibition opening of “Allò perdut / Allò trobat” from the “Joyas Sensacionales” group coordinated by jeweler Silvia Walz on Taller Perill at Els Tresors de la Barca jewelry in Girona. The exhibition will be open until September 18th. It would be great to meet you in person.  I will be there with my colleagues!
Older posts about this group.
Us convidem el divendres 18 de Juny a les 8 de la tarda a la inuguració de l’exposició “Allò perdut / Allò trobat” del grup “Joyas Sensacionales” coordinat per la Silvia Walz del Taller Perill a la joieria Els Tresors de la Barca de Girona. L’exposició serà oberta fins el dia 18 de Setembre. Seria fantàstic trobar-nos en persona. Jo hi seré junt amb les meves companyes!
Posts anteriors relacionats amb el grup.
 Alicia Giraldez
 Auba Pont
 Elisa Pellacani
 Eva Girbes
 Fátima Tocornal
 Gisselle Morales
 Isabel Herrera
 Lola Gratacós
 Lourdes Carmelo
 Maria Lóbez
 Montse Basora
 Montserrat Lacomba
 Nicole Deuster
 Rosa Nogués
 Stéphanie Barbié
Xus Anglès

Leave a Reply

*