Saturday, May 22nd, 2010

Steinbeisser Project

Steinbeisser is a new project that presents artists in jewelry, fashion and design that tours to different cities.  I especially like this nomadic aspect of the project since it has to adapt to different spaces and connect to a varied public.  The tour began at the end of last year in Amsterdam and now, until July 31st, you can see and buy pieces by very good artists at Blankeneser Haupstrasse 140 in Hamburg.  I’m glad to tell you that our colleague Rosa Nogués Freixas from the Joyas Sensacionales group is a participant.

Steinbeisser és un projecte novedós que consisteix en presentar artistes en joieria, moda i disseny fent un recorregut per diverses ciutats, m’agrada especialment aquesta idea nòmada del projecte que el fa adaptar-se a diferents espais i contactar amb públic variat. L’inici va ser a Amsterdam a finals de l’any passat i actualment, fins el 31 de Juliol, les peces d’una bona llista de destacats artistes es poden veure i comprar al 140 de Blankeneser Haupstrasse d’Hamburg. Estic molt contenta de dir-vos que entre ells hi figura la Rosa Nogués Freixas, companya nostra del grup Joyas Sensacionales.

Artists / Artistes:
Alexander Fielden, Ana Moreira, Andrea Wagner, Beatriz Mousinho, Blaak, Branca Cuvier, Claudio Bracco, Constanze Schreiber, Ei-Ei Kyaw, Florian Weichsberger, Fillius, Hartog&Hennemann, Hilde de Decker, Javier Moreno Frias, Joana Mota Capitão, Katja Prins, Katrin Sinniger, Kei Kagami, LaMonnier Typhaine, Lara Torres, Leonor Hipólito, Lidija Kolovrat, Manuela Domingues, Maria Cristina Bellucci, Nutre Arayavanish, Paula Crespo, Peter Bauhuis, Peter Hoogeboom, Roos van Soest, Rosa Nogués Freixas, Ruudt Peters, Sabrina Metselaar, Sofia Bjorkman, Susanne Klemm, Suska Mackert, Sylvia v.d. Ouwelant, Ted Noten, Teresa Milheiro, Valentim Quaresma, White-Tent.


Leave a Reply

*