Wednesday, May 12th, 2010

Margarita Alonso, the opening of MA Atelier

Margarita Alonso invites us all to the opening of her shop/workshop MA Atelier in Barcelona next Friday May 14th, the realization of a dream made real after hard efforts.  I wish her all the luck in the world for this brave initiative.  Courage Margarita!  From this modest corner I send you all my support and hope to visit you soon!
She is a member of Factotum group.

La Margarita Alonso ens convida a tots a la inauguració, el proper divendres 14 de Maig, de la seva botiga-taller MA Atelier a Barcelona, un somni que després de molts esforços es farà realitat. Li desitjo tota la sort del món en aquesta valenta iniciativa. Ànims Margarita, des d’aquest modest raconet voldria que t’arribés tot el meu suport i espero poder visitar-te aviat!
Ella forma part del grup Factotum.


Leave a Reply

*