Monday, February 8th, 2010

Lingam exhibition

M’agrada seguir el blog Broesvitrine de la Broes van Iterson. Fa uns dies va publicar dos posts sobre aquesta exposició i en recomano la seva lectura. Explicant la seva experiència ens apropa a aquest aconteixement on, a través del símbol del lingam, s’evidencia la diferència entre cultures.
L’exposició, organitzada per Ruudt Peters, ara es pot veure al museu Catharijneconvent d’ Utrecht on hi romandrà fins el 26 d’aquest mes.
Klimt02.

I enjoy following the Broesvitrine blog by Broes van Iterson. A few days ago, she published two posts about this exhibition which I recommended that you read. Writing about her experience introduces us to this event where, through the lingam symbol, we can observe obvious differences between cultures.
Currently you can visit the exhibition, curated by Ruudt Peters, at Catharijneconvent Museum in Utrecht, where it is open until February 26th.
Klimt02.


Leave a Reply

*