Wednesday, January 6th, 2010

Frank Tjepkema
Ahir en Jaume Vilà-Clara, dissenyador gràfic, em va enviar un mail amb l’enllaç a “dezzeen“, un magazine de disseny i arquitectura que dedica un post a l’exposició “Clockwork Love” del dissenyador Frank Tjepkema a la Galerie Ra d’Amsterdam. Els cors construits a partir de peces de maquinària representen diferents emocions i són com mecanismes parats en el temps. L’exposició es pot visitar fins el dia 16 de Gener.

Yesterday, graphic designer Jaume Vilà-Clara sent me an email with a link to “dezeen,” a design and architecture magazine where you can read a post about the exhibition of Frank TjepkemaClockwork Love” at Galerie Ra in Amsterdam. The hearts made with machinery parts represent different emotions and are like mechanisms stopped in time. You can visit the exhibition until January 16th.


One Response to “Frank Tjepkema”

  1. Marchi Wierson says:

    amazing!!

Leave a Reply

*