Tuesday, December 1st, 2009

Mikaela Lyons
Imatges macabres, romàntiques i fantàstiques es barregen en les peces d’aquesta artista que crea il.lustracions a partir de fotografies manipulades per transformar-les en joies. Actualment participa en l’exposició col.lectiva “Life’s a Bench!” que es pot veure a Crafthaus i és una de les estrelles de Brilliantly Birmingham.
Catàleg de l’exposició “Life’s a Bench!

Macabre, romantic and fantastic images are mixed in this jeweler’s pieces. She creates illustrations from her own manipulated photographs and then transforms them into jewels. She is currently taking part in “Life’s a Bench!“, a group exhibition that you can visit on Crafthaus, and is one of the stars of Brilliantly Birmingham.
Cataloge of the exhibition “Life’s a Bench!” .


Leave a Reply

*