Tuesday, November 3rd, 2009

Lauren Kalman and Arthur Hash at SOFA Chicago

Lauren Kalman
Lip Adornment, 2008
laminated inkjet print
30 x 40″
Arthur Hash
FOLDUP! Bracelet, 2009
steel, mixed media

La Sienna Gallery presenta a la fira SOFA de Chicago a Lauren Kalman i Arthur Hash. Les obres d’aquests artistes són més a prop de la instal.lació o l’escultura que del que s’entén convencinalment per joieria. Fonamentant-se en el cos humà cerquen noves formes de comunicació i de transmetre coneixements.
Lauren Kalman: Posts més antics, Klimt02 i article de Gabriel Craig.
Arthur Hash: Post més antic, Klimt02, blog “The Art Escape Plan” i Crafthaus.Sienna Gallery presents Lauren Kalman and Arthur Hash at SOFA Chicago. The work of these artists is closer to installation and sculpture than what we conventionally understand as jewelry. Based on the human body, they seek new ways to communicate and transmit knowledge.
Lauren Kalman: Older posts, Klimt02 and Gabriel Craig’s article.
Arthur Hash: Older post, Klimt02, “The Art Escape Plan” blog and Crafthaus.


Leave a Reply

*