Saturday, October 24th, 2009

Judy McCaig at Amaranto Joies
El passat estiu aquesta joiera va presentar la seva col.lecció “A la espera de VOLAR” a l’Espacio Isabel y Canseco. Ara, a Amaranto Joies, es pot visitar l’exposició “A Través de las Nubes Blancas…” on durant una estona ens podem deixar anar pel seu món imaginari i volar a través dels seus espais desconeguts. Amb metacrilat, resines i esmalts aconsegueix unes peces molt pictòriques que cal observar detingudament per no perdre’n detall.

Last summer, this jeweler presented her collection “A la espera de VOLAR” at Espacio Isabel y Canseco. Now, at Amaranto Joies, you can visit the exhibition “A Través de las Nubes Blancas…” where we are allowed to enter her imaginary world for a while and fly through her unknown spaces. She creates very pictorial pieces with methacrylate, resin and enamel that must be observed carefully so as not to miss any detail.


Leave a Reply

*