Friday, September 18th, 2009

JOYA. Barcelona Contemporary Jewellery Week

Magalí Anidjar. Earrings.

Florence Croisier. Necklace.

Moltes de les joies que he vist a “Joya” ja les coneixia per fotografia, però les imatges poden fer-nos imaginar les coses diferents de tal com són en realitat i és per això que no es pot perdre l’oportunitat de gaudir al natural de les joies exposades per apreciar-ne formes i colors, les dimensions, les textures, el pes, els materials. Tenir a les mans i posar-se al damunt una joia és el primer pas per iniciar amb ella un diàleg i així arribar a entendre-la i admirar-la.

Many of the jewels I saw in “Joya” are familiar to me from photography, but the images can make us see things differently than they are. Indeed, it is for that reason that we mustn’t lose the opportunity to enjoy the exposed jewels in person, to appreciate shapes, colors, dimensions, textures, weight, and materials. Holding and wearing a jewel is the first step to initiating dialog with it, and in this way to start understanding and admiring it.


2 Responses to “JOYA. Barcelona Contemporary Jewellery Week”

 1. Onda Lupita says:

  Como dominas el inglés ya madre!! Al final fui a Joya después de recoger a Juana del cole… Me encantó, pero a ella le gustaron más los gigantones que estaban en el patio de un edificio al lado del CCCB.
  Un beso!
  Alicia

 2. Magalí says:

  MUCHAS Gracias por la visita y por lo escrito Montserrat!!
  Espero los disfrutes y poder volver a viajar y verte pronto.
  Un beso,
  magalí

Leave a Reply

*