Tuesday, August 18th, 2009

Carles Codina
En Carles Codina mostra les seves poètiques joies a Chile, primer va ser en una exposició individual i actualment fins el dia 28 d’aquest mes participa en una col.lectiva a la Galeria Ceppi, junt a Carolina Hornauer, Daniella Castro i Carolina Gimeno. Tinc molt bon record de les seves classes a l’Escola Massana, malauradament per a mi van ser massa poques, però en els seus llibres hi he trobat bones idees i moltes solucions.
Escuela de joyería Pamela de la Fuente i Joyas de la Odisea.

Carles Codina shows his poetic jewels in Chile, first in a solo exhibition and currently as part of the collective in Ceppi Gallery until August 28th. Others in the collective are Carolina Hornauer, Daniella Castro and Carolina Gimeno. I have very good memories of his classes at the Escola Massana, though unfortunately for me they were few. I have found in his books good ideas and many solutions.
Escuela de joyería Pamela de la Fuente and Joyas de la Odisea.


Leave a Reply

*