Wednesday, May 20th, 2009

Nausica Masó
Fa uns dies vaig conèixer a la Nausica a la seva botiga-taller de Girona. El seu fer pausat, la seva inquietud per descobrir noves coses i el fixar-se en els petits detalls són aspectes que trasllada a la seva obra. Ella diu que cerca la poesia, la bellesa i l’equilibri, tanmateix les seves peces en són plenes.

A few days ago, I met Nausica in her shop-studio in Girona. She works slowly and disquietingly to discover new things and pays attention to small details which she incorporates into her work. She says that she searches for poetry, beauty and balance. In fact, her jewels exude these qualities.


2 Responses to “Nausica Masó”

  1. juditsd says:

    beautiful!

  2. masaoms says:

    Genials les peces d’aquesta noia i ella és encantadora!!! ;-)

Leave a Reply

*