Saturday, May 16th, 2009

Nubia Gonçalves
La Nubia és brasilenya i utilitza bàsicament llavors, pedres i fustes de la seva terra per les seves creacions. El color té un paper destacat i ella en sap fer agradables combinacions. Al seu blog “Danugs” parla del seu treball i també hi sol incloure interessants posts d’altres artistes.
Crafthaus i Kit and caboodle.

In her creations, Nubia prefers Brazilian seeds, gemstones and wood pieces. The colors play an important role and she makes beautiful combinations. On her blog “Danugs,” she not only speaks about her work, but also includes interesting posts from other artists.
Crafthaus and Kit and caboodle.


One Response to “Nubia Gonçalves”

  1. DANUGS says:

    Dear Montserrat, I am speechless!
    Thank you so much for featuring my work in your amazing blog! You made my day!
    Gracias!!
    Nubia

Leave a Reply

*