Monday, April 20th, 2009

Ana María Vicens
Aquesta artista sap com extreure l’essència de les seves fonts d’inspiració i crear unes joies equilibrades, de formes simples, que sovint van carregades de referències a cultures primitives. Les dues primeres peces formen part de l’exposició col.lectiva que presenten els integrants del Taller Perill amb el títol: “Joyas Sensacionales: lo peligroso” i que fins el 26 d’abril es pot visitar a Arteartesanía. Kit and caboddle.

This artist knows how to extract the essence of sources that inspire her. She creates balanced jewels in simple forms, frequently referencing primitive cultures. The first two pieces are represented in Taller Perill‘s collective exhibition of jewelers “Joyas Sensacionales: lo peligroso” at Arteartesanía on display until April 26th. Kit and caboddle.


Leave a Reply

*