Saturday, March 14th, 2009

Viktoria Münzker Ferus
A través de Klimt02 he trobat el blog d’aquesta joiera on he pogut veure més a fons la seva obra i m’ha agradat molt. Les dues primeres imatges són penjolls de la sèrie The Perfume jewellery, treballs recents que interpreten l’estreta relació entre el perfum i les joies. Les altres dues formen part de The deconstructive jewelry, composicions fetes a partir de fragments d’altres peces que ella amuntega amb un aparent desordre.
Així és com entén la joieria:
Jewellery is for me an object, which communicates on non-verbal level. Jewellery emits signals. The signals which originate from thought, ideas and concepts. These pulsate in the space and communicate. My main idea is to show jewellery as an object which becomes its power by wearing on human body.


2 Responses to “Viktoria Münzker Ferus”

  1. Onda Lupita says:

    Ya he visto las fotos que has clgado!! Meencantan los pendientes y el colgante con la puntillita rosa… como te lo estás currando!! ánimo y sigue así!!

  2. Amy says:

    Viktoria’s work is magnificent. Love the bone elements and the overall design and integration of them!

Leave a Reply

*