Monday, December 22nd, 2008

Renee Bevan
Aquesta artista manifesta la seva fascinació per les flors, especialment per la rosa, que en joieria és un element àmpliament tractat i serveix per expressar sentiments alhora que pot estar farcit de simbologia. He vist els seus treballs a Kit and Caboodle, un online network creat per Cathy Salter fa tan sols uns dies amb la intenció recollir informació sobre joieria contemporània bàsicament d’Austràlia i Nova Zelanda. Fingers, Quoil Contemporary Jewellery Gallery, Masterworks Gallery i Inform Contemporary Jewellery.


2 Responses to “Renee Bevan”

 1. Cathy Salter says:

  Hi Montserrat
  This looks great!
  Nice to see you featuring Renee. Your blog is ALWAYS interesting.
  cheers
  Cathy

 2. montserrat lacomba says:

  Hi Cathy,
  You are doing a great work with your online network and I’m pround to be a member of it! At the far side but close!
  Best whishes,
  Montserrat

Leave a Reply

*