Thursday, December 18th, 2008

Anthony Tammaro
M’ha fet il.lusió, quan he obert avui el blog, veure que aquest artista s’ha afegit a la llista de seguidors. Fa quasi un parell de mesos que vaig trobar imatges de la seva feina a Crafthaus i em va impressionar, a les fotografies del seu web sap crear un fantàstic ambient per mostrar els seus dissenys inspirats en éssers que viuen en el fons marí. En les seves peces es contraposa la duresa del plàstic, que podria suggerir l’òs, amb la suavitat i transparències de la silicona, que recorda els cossos dels mol.luscos cefalòpodes. També la Paula Lindblom va quedar fascinada pel seu treball, les noves tecnologies posen a l’abast eines de creació per interpretar les bones idees. Object Fetish.


2 Responses to “Anthony Tammaro”

  1. Anthony Tammaro says:

    Thank you for this wonderful post.

  2. montserrat lacomba says:

    You welcome! Thanks to let us to share your fantastic work.

Leave a Reply

*