Monday, December 1st, 2008

Arthur Hash
M’atrauen les peces d’aquest artista per la seva fredor que em fa sentir-les distants. La seva obra, molt escultòrica, és plena de propostes que em retenen i em reclamen atenció. Les noves tecnologies i materials com plàstics i metall, junts o per separat, li serveixen per materialitzar les seves idees. L’ús de formes geomètriques i amorfes, l’elegància de la simplicitat, la multiplicació, el ritme, el contrast, els espais buits i plens, són només alguns dels aspectes que es reflecteixen en el seu elaborat treball.


3 Responses to “Arthur Hash”

 1. Jan Suchodolski says:

  not Nash but Hash :)
  regards.
  have a nice day!
  jan suchodolski

 2. montserrat lacomba says:

  Ohhh!
  Sorry and thanks!
  Have a nice day too! :)
  Montserrat

 3. dikua says:

  me gusta mucho el trabajo de Arthur Hash, muy interesante y propositivo.

Leave a Reply

*