Saturday, November 1st, 2008

Julia deVille

La joieria dels segles XV al XVIII que reflecteix el memento mori (recorda que moriràs) i la joieria mortuòria de l’època Victoriana serveixen d’inspiració a aquesta artista que a més de metalls i pedres utilitza elements que han estat vius en un altre moment com la fusta petrificada, cavell humà i animals dissecats. En l’intent de recordar la nostra mortalitat i de fixar-nos més en el present i no estar tant pendents del futur ella considera la taxidermia com una celebració de la vida, la preservació d’una cosa bella. Klimt02.


2 Responses to “Julia deVille”

 1. OTRO MUNDO bcn says:

  felicidades por tu bloc lo he descubierto y me gusta mucho.
  y lo esta chica es genial
  me encata .
  saludos de otro mundo bcn

 2. montserrat lacomba says:

  ¡Muchas gracias!
  He visitado tu blog y tu trabajo me ha trasladado a un agradable mundo fantástico. ¡Felicidades!
  Saludos.
  Montserrat

Leave a Reply

*