Friday, October 31st, 2008

Angela Gerhard
En un post d’ahir al blog Panie Przodem apareixien els braçalets d’aquesta joiera formant part d’un grup de joies amb color. Vaig descobrir el seu treball fa uns dies a través del blog de la Lynette Andreasen i em va meravellar el tractament que sap fer del color a través de l’esmalt, les seves peces contruides a partir de formes simples es carreguen de riquesa i agafen sentit quan s’omplen de color, de petits detalls i textures que les fan ben particulars.


2 Responses to “Angela Gerhard”

  1. Angela says:

    Montserrat, thank you so much for the lovely blog post! I just discovered your blog recently as well, it is very well done, and an honor to have you write about my work. Thank you!

  2. montserrat lacomba says:

    Angela,
    Keep up the good work!
    Cheers

Leave a Reply

*