Sunday, October 26th, 2008

Amy Henderson
Sempre sóc jo que cerco a la xarxa i gaudeixo trobant treballs que m’agrada incorporar al blog però aquesta vegada, a partir d’un comentari al post d’ahir, he descobert la feina d’aquesta joiera que m’ha sorprès en veure com combina diferents materials i sobretot el tractament que fa de la fusta. Algunes peces em recorden l’obra de Jean Arp per les formes amorfes que es sobreposen, ella sap combinar colors i formes per crear unes joies que es fan properes. La Circuit Drawing Series, la darrera imatge n’és una de les peces, l’ha realitzat en col.laboració amb JL. Collier.


One Response to “Amy Henderson”

  1. amy says:

    Hola Montserrat!

    Thank you so much, you are very gracious! I am honored to be chosen and to be in such great company.

    Have a beautiful week!
    ~a.

Leave a Reply

*