Saturday, October 4th, 2008

Joana Vilalta

Avui, a Sant Esteve d’en Bas, he conegut a la Joana i he vist el seus treballs fets amb urushi. Ella és una apassionada de la laca japonesa que l’aplica sobre diferents superfícies com metall, fusta, fang, paper o teixit, li agrada investigar, cercar noves possibilitats a partir d’aquesta tècnica. M’ha encomanat el seu entusiasme i en contemplar la seva feina me l’he imaginat aplicant capa rera capa, polint delicadament les superfícies fins aconseguir un acabat de tacte deliciós, càlid i de belles textures i colors. El procés és molt lent i ha volgut que em fixés especialment en el fet que, un cop finalitzada la peça, el propi pas del temps segueix transformant-ne subtilment el color i és com si l’objecte adquirís vida pròpia.


One Response to “Joana Vilalta”

 1. paula lindblom says:

  Hi Montserrat!

  I hope you have a nice weekend?!

  Here is a rainy Gothenburg and I have cach a bad cold, so I´m indoors looking around into the “magic” cyber space…

  Nice that you add some other stuff too… Not only jewelleries, even if I like your jewellerie “hunt”, to show us others what´s up.

  With love and thoughts Paula.

Leave a Reply

*