Thursday, September 18th, 2008

Xavier Monclús
L’Alicia Santamaría em va parlar d’aquest seu amic joier. Jo ja tenia a la carpeta, on vaig enmagatzemant tot el que m’agrada, algunes fotografies d’obres seves a l’espera incloure-les al blog. Imatges del món infantil i la fantasia es barregen per esdevenir peces molt poètiques, amb referències surrealistes. Reuneix uns elements per crear una situació, explicar alguna cosa, són poemes visuals que van més enllà d’allò que hi reconeixem, fan parar atenció i reflexionar per comprendre el seu significat. Cases impossibles, potser somiades, extranyes màquines amb cap d’animal, compromís social, referències als dibuixos animats i a la publicitat o reflexions diverses, entre d’altres, és el que podem trobar en el conjunt de la seva obra. Klimt02, Velvet da Vinci, Kath Libbert Jewellery Gallery i Galerie Rob Koudijs.


Leave a Reply

*