Tuesday, September 16th, 2008

Helen Britton
El treball d’aquesta joiera em té absolutament el cor robat, especialment els fermalls que ella construeix fent unes magnífiques composicions amb volums i colors on els espais plens i buits ocupen el seu lloc precís, cap detall esdevé gratuit. Es recrea en els contrastos per acabar presentant unes peces úniques que, per les seves formes i cromatisme, considero són d’una originalitat excepcional. Aquestes tres imatges es corresponen a joies que espero poder contemplar al natural en l’exposició que es podrà visitar a partir del proper dijous dia 18 a la Klimt02 Gallery de Barcelona.


One Response to “Helen Britton”

 1. paula lindblom says:

  Dear Montserrat!
  It good to see that we share the same taste of jewelleries, but that I already know, you have added a lot of nice photos of jewellery artist that gives me energy and inspiration…
  So once again; KEEP UP THE GOOD WORK!

  With love and thoughts Paula.

  I will send you and e-mail, and Montserrat, Thank you for your word at the e-mail.
  Have a love week and days!

Leave a Reply

*