Saturday, September 13th, 2008

Julia Turner
En moltes de les peces que he vist d’aquesta joiera apareix la fusta adoptant formes geomètriques a vegades irregulars i de colors diversos. En altres obres fetes amb plata i paper també la concavitat i convexitat enriqueix la gama de matisos. En conjunt les veig com joies sense estridències, la seva aparent senzillesa amaga subtils detalls que fan despertar la curiositat per observar-les atentament. Panie Przodem i Ornamentum Gallery.


2 Responses to “Julia Turner”

  1. gill says:

    bellisimos!!

  2. Dominika Naborowska says:

    I also wrote about julia. Her work is so full of color and again – simple. Simplicity seems to be easy to achieve, but hardly no-one can make it resemble their character. Julias works remind me of Natalipa Milosz-Piekarska work. Also from wood.

Leave a Reply

*