Tuesday, August 26th, 2008

Drophius
Aquest matí he visitat la botiga Obi que el Lorenzo Pepe (Drophius) i l’Elena Hurtado (Amapola) tenen a Formentera. La recerca de l’essència, el saber simplificar fins quedar-se amb allò que realment importa i transmetre tranquilitat, saber fer i elegància, així definiria aquest espai que tots dos comparteixen. Amapola fa roba, bolsos i complements, sempre utilitzant matèries naturals, de línies que recorden a cops models antics redibuixats i transformats per fer-los còmodes i actuals. Drophius treballa la plata, en les seves peces sovint apareixen formes geomètriques, transparències que dónen peu al joc de llums i ombres, mòduls creant seqüències rítmiques o formes amorfes inspirades en la natura. Les textures i el color acaben definint unes joies d’acurada elaboració, equilibrades, que provoquen emocions de pau i serenitat. El proper dilluns dia 1 de setembre en Lorenzo inaugura l’exposició Biomorfosis a la Sala Ajuntament Vell de Sant Francesc de Formentera.


Leave a Reply

*