Friday, July 25th, 2008

MSO JoiesAquesta tarda al entrar al bloc de la Marta m’he trobat amb la presentació de la seva darrera col.lecció Flor de Lotus junt amb un video on s’explica breument però molt bé el procés de creació. M’ha impactat especialment el collaret, l’equilibri de les seves formes, la simetria, la textura, les lleugeres ondulacions que suavitzen les ombres fan de tot el conjunt una peça que se t’apropa, que desitges tenir a les mans per contempar-la millor. L’antiga civilització egípcia ens ha deixat grans tresors que continuen essent font d’inspiració per la seva simbologia, per la seva elegància, pel tractament del color, de la geometria… D’aquest antic món la Marta en fa la seva particular interpretació fent noves aportacions i des d’una perspectiva actual.


2 Responses to “MSO Joies”

  1. masaoms says:

    Moltes gràcies!! un article fantàstic!! bon cap de setmana!
    Marta.

  2. montserrat lacomba says:

    Amb molt de gust! Admiro la teva feina i la teva capacitat de treball!

Leave a Reply

*