Saturday, July 5th, 2008

Ramon Puig Cuyàs
La primera vegada que vaig veure un fermall d’aquest gran joier em vaig quedar una bona estona capficada amb la composició, el color, el joc de textures, cercant significats, fou com si m’hagués trobat davant d’un quadre sols que d’una dimensió molt reduïda, fet que no va impedir que em causés inquietud i em despertés emocions. Des d’aleshores he admirat la seva obra. El passat mes de març va exposar a la Galerie Pilartz, de la seva web n’he tret aquestes imatges, les dues primeres es corresponen a fermalls de la sèrie de jardins tancats, tancats dins d’un petit espai ple d’al.legria i frescor. Al primer fermall utilitza la simbologia per explicar-nos coses, el rectangle que té a veure amb el món terrenal contraposat al cercle, el món espiritual, ambdós fa que es toquin, no podem entendre l’un sense l’altre; m’ha cridat l’atenció el títol de la peça: “Res non verba”perquè es dóna la casualitat que és també el títol del darrer article de l’Agustí.


Leave a Reply

*