Saturday, May 24th, 2008

Carla Reiter


Al descobrir el treball d’aquesta joiera al bloc 18kt, desseguida vaig sentir curiositat per veure’n més peces, de moment no és que n’hagi trobat moltes però totes m’han agradat. El teixit dóna una certa mobilitat i transparència a les diferents parts que configuren la peça, qui la llueig hi pot acabar donant el seu propi toc.
D’altra banda, la Marta ha millorat el seu bloc 18kt que fa quasi dos anys que funciona i ha rebut més de 84.000 visites de tot el món, visitar-lo segur que resulta de profit, s’hi troben coses molt interessants i jo sempre que puc el recomano.


3 Responses to “Carla Reiter”

 1. el cerebrillo says:

  Felicidades por el nuevo blog, espero se añadan comentarios lo más pronto posible, tiene aspecto saludable y formal, tal vez sería necesario romper algún molde que otro,…
  el cerebrillo

 2. montserrat lacomba says:

  Muchas gracias. ¿A qué tipo de molde te refieres?

 3. el cerebrillo says:

  ¿¿¡¡moldes de plástico/a??!!

Leave a Reply

*